Pligten Kalder på Kammerateriet

Spillestedet Kammerateriet, Svendborg

fre 06 okt 2017 19:00

Pligten Kalder vender tilbage til Kammerateriet, hvor de efterhånden har opbygget en helt særlig og svært beskrivelig tradition med besøg, der har talt ufrivilligt-akustiske mørkekoncerter, spontane luciaoptog, allehånde galskab fra scenen og musikalske oplevelser af den mest unikke slags (hvis det ord ellers lader sig gradbøje).

Pligten Kalder er journalisten Torben Steno, rocksangeren Johan Olsen og Peter Jessen på blæs. Steno bestyrer Optigan-orglet og andre mangelfulde talenter. Johan Olsen er troubadour med velkendt magtfuld vokal, mens Peter Jessen på hæsblæsende klarinet/mezzosopran-sax er det virtuost omfavnende og nødvendige bindeled mellem de to andre mandesjæle. Det er spontant, intenst, dynamisk og inciterende.

Vær opmærksom på, at koncerten afholdes i caféopstilling med borde og der derfor kun er et begrænset antal billetter.

Vi sætter billetterne til salg 1. april, men tyvstarter med Koncert+tapas-bileltterne, der kan købes til 395 kr. Fra 1. april sælges evt. resterende billetter uden tapas-platte for 345 kr.

Vi serverer tapasmenuen klokken 18.00 - og åbner dørene for de øvrige koncertgæster klokken 19.00. Koncertstart 20.00 sharp.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop