Kammerateriet for Veninder - rosé-special!

Spillestedet Kammerateriet, Svendborg

lør 09 sep 2017 18:00

Nu er vi klar med efterårets første venindeaften; Kammerateriet for Veninder. Vi tager det sidste favntag med sommeren og præsenterer en lækker vinsmagning bestående af seks forskellige skønne rosévine. Til smagningen serveres tapas og Peter fra Gourmet Wine giver en spændende indføring af roséens verden og gode fortællinger om de udvalgte vine. Du behøver bestemt ikke være vinekspert for at være med.

Bagefter er der god tid til venindehygge omkring bordene og fra 21.00 starter aftenens DJ ud og gør klar til at fylde dansegulvet med de seneste årtiers største dansehits! Fra 21.00 er der fri entré, så der kan komme nogen at danse med.

Vi serverer tapasplatten klokken 18.00 og starter vinsmagningen når maden er på bordet. Der er et begrænset antal pladser, så sørg for at reservere billetter med det samme. Køb på http://kammerteriet.billet.dk
Kun for kvinder.

Vi tager gerne imod bord-reservationer, så I er sikre på at komme til at sidde sammen med veninderne. Skriv til post@kammerateriet.com når du har købt billet.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop