Pligten Kalder - intimkoncert på Kammerateriet

Spillestedet Kammerateriet, Svendborg

fre 05 apr 2019 20:00

Pligten Kalder er tilbage! Det bliver stort - og det bliver uforudsigeligt! For Pligten Kalder er et orkester drevet af det uventede - tilsat en god portion galskab. Det udmønter sig i et show, der med afsæt i Stenos uregerlige stueorgel, Johans vilde stemme og de særegne viselignende tekster, bedst beskrives som medrivende og fascinerende!

Det hele startede, da journalist og radiovært Torben Steno og rockmusiker og molekylærbiolog Johan Olsen engang i nullerne rendte på hinanden på et listigt værtshus og ud på de små timer besluttede sig for at begå gårdsangerviser sammen. Sidenhen er en af rigets største klarinet- og saxsymboler Peter Jessen og geniet fra Glamsbjerg - og bassist - Søren Mikkelsen indlemmet og tilfører Pligten Kalder en suveræn musikalitet.

Pligten Kalder har ad flere omgang gæstet Skarøfestivalen og Kammerateriet og vi er ud over alle grænser glade for at byde orkesteret velkommen tilbage. Koncerten bliver en intim størrelse omkring caféborde og der er kun 100 pladser. Sørg for at sikre dig plads i god tid...

Du kan vælge en koncertbillet incl. smørrebrødsmenu, der serveres klokken 18.00. Tre stykker højtbelagt smørrebrød - for en hund ekstra.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger