Ida Nielsen & The Funkbots (Prince) på Kammerateriet

Spillestedet Kammerateriet, Svendborg

lør 11 maj 2019 20:00

Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 og indtil verdensstjernens tragiske død i april 2016.
Ida Nielsen tog imponerede Prince allerede ved den første jamsession, og kort efter blev hun en del af Prince & The New Power Generation. Første opgave lød på en næsten to år lang verdensturné.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, tog hun fat på sin egen karriere og sin egen musik. Hun lagde sidste hånd på sit tredje soloalbum “Turnitup”, samlede et fantastisk band og drog på landevejen.

Siden har Ida Nielsen spillet tre koncertturneer her i lande og turneret i det meste af verden. Både Kina, resten af Asien, Europa, USA og Zanzibar har haft besøg.
Musikken kan bedst beskrives som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald og iørefaldende melodier spillet med både attitude og sjæl. Kan man lide Prince, kan man også lide Idas musik!
Der venter et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves - sammen med det kompetente band, der blandt andre tæller stjerneguitarist Mika Vandborg og superrapperen Kuku Agami. Og selvfølgelig masser af bas!

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger