BILLETTER Svendborgsund Dansktopfestival 2021

Christiansminde Strandpark, Svendborg

søn 22 aug 2021 15:00

Nu får Danmark en ægte dansktopfestival! En ny, stor og ambitiøs musikfestival på et af de smukkeste steder i Danmark - direkte ved skønne Svendborgsund.

Festivalen er som følge af coronakrisen udskudt og afholdes nu den 19. til 22. august 2021 i Svendborg. Nøgleordet er vores skønne Svendborgsund, og derfor foregår musikken i det historiske Christiansminde i Svendborg, direkte ved sundet. Der er musik på festivalpladsen torsdag eftermiddag og aften og hele fredag og lørdag fra formiddag til sen aften.

BILLETTYPER:
Du kan vælge mellem følgende billetter:

• PARTOUTBILLET: Giver adgang til musikken på festivalpladsen, torsdag, fredag og lørdag.

• DAGSBILLET FREDAG: Giver adgang til festivalpladsen hele fredagen.

• DAGSBILLET LØRDAG: Giver adgang til festivalpladsen hele lørdagen.

• HANDICAPPEDE kan medbringe ledsager/hjælper med fri entré mod forevisning af ledsagekort. Husk at vælge den rette billettype.

• TILKØB TARTELETFEST: Torsdag aften afholder vi en stor tarteletfest i teltet på festivalpladsen i Christiansminde. Drikkevarer købes særskilt. Efter maden spiller John Mogensen Jam op til fest. OBS: Forsalget til tarteletfest er nu lukket. Vi henviser til de øvrige madvogne på pladsen.  

Overnatning og evt. transport skal købes særskilt. Børn under 16 år deltager gratis i følge med voksen. Der gives adgang til hjælpere/ledsagere på arbejde med officielt ledsagekort. Hunde må ikke medbringes med undtagelse af førehunde.

YDERLIGERE INFO: (følg også løbende med på www.svendborgsund.dk)
Overnatninger kan foregå på hoteller og campingpladser. Festivalen må af hensyn til coronarestriktionerne ikke tilbyde camping eller overnatning i 2021.
 

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger