Die Herren - U2-siddekoncert i Værftshallen

Den Store Værftshal i Svendborg, Svendborg

lør 04 jul 2020 19:00

ENDELIG VENDER MUSIKKEN TILBAGE!
Det er overskriften for vores serie af siddekoncerter i Værftshallen på Svendborg Havn denne sommer. Men de nye retningslinjer kan vi nemlig tilbyde corona-sikre koncerter med korrekt afstand - som en hyggelig, siddende koncert. Det bliver til en række helt unikke siddekoncerter i de skønne, vilde rammer i Værftshallen.

DIE HERREN - uforlignelig U2-hyldest!
Lige siden 1991 - engang i forrige årtusinde - har Die Herren hyldet giganterne i U2 og for længst etableret sig som et umådeligt stærkt koncertnavn - med indbygget garanti for store live-oplevelser og mindeværdige syng-med-på-klassikerne-øjeblikke!

I Svendborg står bandet solidt som faste gæster på livescenerne. De seneste par år med propfyldte 1000-mandskoncerter i Værftshallen på Svendborg Havn. Denne gang optræder bandet i en unik siddekoncert - med de muligheder det giver for at komme helt tæt på U2s helt særlige lyd- og tekstunivers.

Det bliver en aften helt ud over det sædvanlige, når vi mødes til U2-højmesse!

Dørene åbner 19.00
Showstart 20.00


KØB TIL HELE GRUPPEN SAMLET
På grund af de særlige afstandskrav sælger vi pladserne i pakker. I skal kende hinanden for at købe billetter og sidde sammen - for at hindre smitte til fremmede.  Mellem hver gruppe bliver en ledig plads til næste gruppe. Af den grund er det billigere at købe billetter til større grupper samlet. I skal købe en samlet billet for at kunne sidde sammen - der er ikke mulighed for at ændre pladserne efterfølgende.

I sidder ved stolerækker, jo før I køber, des tættere på scenen får I plads.

KØB VIP-BORD
Vi sælger enkelte borde med plads til 10 personer. De er lidt forskudt for scenen og med et skråt udsyn. Her får I mulighed for at sidde en gruppe sammen om et rundt bord. Hvert bord er udstyret med to flasker bobler når I ankommer. I skal kende hinanden for at sidde ved samme bord, for at undgå smittespredning til fremmede.


Reglerne lyder:

  • Max 500 deltagere
  • Der skal være en ledig plads eller en meter (fra sædemidte til sædemidte) mellem pladserne. Undtagelsen gælder, for grupper der i forvejen har tæt kontakt. Vi anviser pladser og sørger for afstand.
  • Ved at købe en gruppebillet bekræfter I, at tilhøre en samlet gruppe, der i forvejen har tæt kontakt.
  • Alle gæster skal før og efter bidrage til at holde god og sikker afstand og undgå unødig kø. Vi instruerer løbende, og vi beder jer følge vores anvisninger.
  • I må ikke rejse jer for at danse eller lignende. Under koncerten må du pladsen forlades for at gå til bar eller toilet.
  • Undgå råb eller højlydt sang - det kan sprede smitte.
  • Vis hensyn, også til de medgæster, der måske har behov for endnu større afstand end reglerne foreskriver.
  • Vi anviser pladser i hallen. Der kan ikke byttes om på pladser.

18 år

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger